Storbritanniens ”Trophy Ban” skal til afstemning i denne uge

Fredag den 17. marts vil det britiske Underhus stemme om “Hunting Trophies Bill” (Forbud mod import af jagttrofæer) Efter år med ikke underbyggede påstande, vildledende udtalelser og direkte løgne fra anti-jagtgrupper, vil lovforslaget sandsynligvis rykke et skridt nærmere vedtagelse. Forudsat at House of Commons støtter lovforslaget, vil det gå videre til House of Lords til behandling. Som det er blevet nævnt mange gange, støtter videnskaben ikke et trofæimportforbud. Områdestater, organisationer for bæredygtig brug, uvildige biologer i Storbritannien og andre interessenter har i vid udstrækning skrevet og talt imod lovforslaget, men indtil videre ser det ud til, at der talt for døve ører. SCI og alle de Europæiske Chapters og dets partnere vil fortsat modarbejde lovforslaget. House of Lords vil repræsentere endnu en forhindring, som antijægerne skal overvinde. Følg med for opdateringer om fredagens afstemning og lovforslagets endelige resultat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *