Indkaldelse til generalforsamling …

Indkaldelse til generalforsamling og skyde konkurrence i Vingsted
MØD OP TIL EN SPÆNDENDE DAG

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 4. maj. Her mødes vi på 100/200m riffelbanen på Vingsted Skydecenter, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten kl. 12.00. Vi har reserveret hjortebanen og grisebanen i nogle timer, hvor vi starter med en sandwich og derefter dyster om flotte præmier. Midt på eftermiddagen går vi ned på Vingsted Centret, hvor vi har reserveret et lokale til Generalforsamlingen. Ved cirka 18 tiden går vi til restauranten og her bliver serveret en 2 retter menu med diverse drikkevarer. Denne information skal opfattes som varsel jf. vedtægterne. Dagsorden er ligeledes i flg. vedtægterne. Emner, som ønskes optaget på dagsordenen, bedes sendt til bestyrelsen inden den 11. april 2023. Herefter udsendes den endelige dagsorden og det endelige program.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *