En vellykket tur til Berleburg….

Søndag den 4. september startede bussen fra Jylland med 20 forventningsfulde deltagere i studieturen til Berleburg.  Vi blev modtaget af Wildmeister Patrick Rath og fik et spændende foredrag og Berleburg generelt og vildforvaltningen specielt. Vi har rundt i det utroligt spændene og fantastiske revir, hvor Patrick Rath undervejs gav os en masse spændende information om reviret og vildtbestanden. Undervejs fik vi også lejlighed til at møde Prins Gustav og Prinsesse
Natalie. 
En kommentar fra en af deltagerne: 
“Hyggeligt selskab – perfekt vejr og meget professionel og engageret skytte og meget imponerende at se hele organisationen Berleburg. Helt igennem et godt arrangement og jeg ser allerede frem til hvad vi kan finde på til næste år.”
Alt i alt et rigtig god tur….