Så er Safari Club Internationals nye lobbyist Juan Magaz startet sit arbejde i Europa-Parlamentet

Så er Safari Club Internationals nye lobbyist Juan Magaz startet sit arbejde i Europa-Parlamentet

I denne nye stilling vil Magaz arbejde sammen med SCI’s teams inden for regeringsforbindelser, fortalervirksomhed og medlemskab for at øge SCI’s fodaftryk i hele Europa, forsvare jagt og påvirke politik til fordel for bevarelse af bæredygtig brug. Magaz er grundlægger og operatør af konsulentvirksomheden Magaz Global Solutions. En politolog, der taler fem sprog flydende, og en EU-lovekspert, han har den nødvendige ekspertise til at hjælpe SCI med at navigere i EU-institutioner, rådgive om regeringsforbindelser og forbedre kommunikationen i Europa.

I sin rolle som europæisk lobbyist vil Magaz vejlede SCI i at fremme sin politiske dagsorden i EU-institutionerne, herunder Europa-Parlamentet, Europa-Kommissionen og Det Europæiske Råd. Med sine mangeårige kontakter og erfaring vil Magaz øge effektiviteten af SCI’s pro-jagt-lobbyindsats, opretholde høj synlighed i Bruxelles, udvikle en lobbystrategi og repræsentere SCI’s holdning over for kommissærer og valgte medlemmer af Europa-Parlamentet, deres stab og EU embedsmænd.

SCI Europe, organisationens afdeling og medlemsnetværk på kontinentet, vil fortsætte sin indflydelse med Magaz, der fungerer som kanalen mellem SCI og dets europæiske medlemsbase, og hjælper med rekruttering og fastholdelse.

“SCI går ind for jægere overalt,” siger Ben Cassidy, EVP for International Government and Public Affairs. “De stigende trusler mod jagt i Europa og spredningen af misforståede trofæimportforbud der kræver målrettet engagement med politiske beslutningstagere og deres vælgere. I sin egenskab af SCI’s europæiske forbindelsesled vil Magaz i høj grad udvide SCI’s indflydelse i hele Europa.”

“SCI Europe er begejstret for at have nogen med dette niveau af viden og erfaring til at slutte sig til vores team,” tilføjede formanden for SCI’s Europakomité Miguel Estad. “Vi ser frem til at arbejde sammen med Magaz om initiativer, der ikke kun vil nå de rigtige mennesker i regeringen, men vil hjælpe dem til bedre at forstå jægernes rolle i bevaring, og hvorfor forbud og overdrevne restriktioner er kontraproduktive.”