Indkaldelse til generalforsamling og skydekonkurrence i Vingsted d. 22. april

Sæt kryds i kalenderen fredag eftermiddag den 22. april til nogle timer på skydebanen og efterfølgende generalforsamling/middag med alt betalt.

Vi skal mødes kl. 11:45 ved hjortebanen på Vingsted Skydecenter, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten. Vi starter med en lækker sandwich og Jacob Kamman vil efterfølgende briefe os op på dagens skydeprogram og tilhørende konkurrence med flotte præmier. Vi har reserveret 100m banen, hjortebanen og grisebanen fra kl. 12-15, som giver os alle en fin mulighed for masser af god træning i de forskellige skydesituationer. Vi håber på stort fremmøde, godt humør og medbring rigelig med ammunition. Ud over nævnte frokost-sandwich har vi sørget for drikkevarer. 

Ved 15:30 tiden burde vi ankomme til den nærliggende Mølkjær kro for afholdelse af generalforsamlingen og efterfølgende spisning. Emner, som ønskes optaget på dagsordenen, bedes sendt til bestyrelsen inden den 30. marts 2022. Den endelige dagsorden og det endelige program udsendes den 18. april.

Husk tilmelding:

Af hensyn til bestilling af catering m.m. bedes man tilmelde sig til skydning og generalforsamling senest den 13. april til jacob.kamman@scidenmark.com eller på 26819008.

Det er selvfølgelig også muligt kun at deltage at deltage i enten skydningen eller i generalforsamlingen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *