MEDLEMMER

 Kan du forestille dig en verden uden jagt?  – det er der mange politikere som kan… 

SCI Denmark kæmper for din jagt!
Kingdom of Denmark SCI Chapter (KDC).  Danske jægere til kamp for jagtens fremtid…
Kingdom of Denmark SCI Chapter har som hovedmål at samle danske jægere til fælles kamp for jagtens fremtid i ind- og udland,
samt retten til at bringe trofæer hjem. 

Danmark har stærke jagt- og jagtrejsetraditioner. Netop derfor har vi en enestående mulighed for at samles i et stort og slagkraftigt SCI Chapter, som bliver hørt af de beslutningstagere, som i sidste ende bestemmer, om vi og kommende generationer kan få lov til at gå på jagt og få vores trofæer uhindret hjem. 

KDC vil kæmpe på flere fronter. KDC vil finansiere en effektiv lobbyvirksomhed i nationale og internationale lovgivende forsamlinger gennem fundraising. KDC vil medvirke til gennemførelse af projekter i overensstemmelse med SCI´s mærkesager. KDC vil indsamle information, så vi konstant kan frembringe slagkraftige argumenter for jagtens betydning for naturbevarelse. 

Som medlem får du et SCI Chapter som satser alle ressourcer på sagen og er fuldstændigt uafhængigt af andre klubber og foreninger. Du vil få løbende information om indsatsen samt om alle vigtige informationer om f.eks. nye regler, som har betydning for din planlægning af jagtrejser. Dette giver dig kontant værdi af dit medlemsskab og stolthed over at være med i kampen for vores rettigheder. Et medlemskab af Kingdom of Denmark SCI Chapter er en vigtig støtte til jagtsagen og en udbygning af dit personlige jagt-netværk. 

Bliv medlem og støt vores konstruktive arbejde for jagtens fremtid…
Bliv medlem og giv værdifuld støtte til kampen…

For at blive medlem i Kingdom of Denmark SCI Chapter skal du udfylde en tilmeldingsblanket eller sende dine kontaktdata til info@scidenmark.com.
Medlemskab af KDC forudsætter medlemskab af moderorganisationen SCI. 
Et års medlemskab af SCI koster 60-90 USD afhængig af kampagner.
Der tilbydes også 3-årige og livsvarige medlemskaber. Du kan tjekke aktuelle priser, samt melde dig ind på www.safariclub.org.
Vi assisterer dig gerne med din SCI registrering.

 Priser for medlemskab af Kingdom of Denmark SCI Chapter:
1-årigt medlemskab: DKK 500,-
3-årigt medlemskab: DKK 1.200,-
Livsvarigt medlemskab: DKK 5.000,- (kun for SCI Life members)
Ved indbetaling skal du opgive navn og SCI medlemsnummer.
Bank: NORDEA
Reg.nr.: 0111
Konto nr.: 6896885144
IBAN: DK8820006896885144
Swift: NDEADKKK