INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2021

SCI Danmark indkalder til generalforsamling torsdag den 6. maj 2021 kl. 15.00 på Vingsted Skydecenter, Vingstedvej 27, 7128 Bredsten. Dagsorden ifølge vedtægterne. Vi satser på, at forsamlingsforbuddet giver os mulighed for at mødes. Vingsted er valgt helt bevidst, da der er både indendørs og udendørs mødefaciliteter.

Dyst på riffelbanerne

Vi starter med at dyste på riffelbanerene et par timer efterfulgt af præmieoverrækkelse. Derfra går vi til generalforsamlingen i en af skydebanens lokaler. Vi afslutter med servering af lidt lækker catering.

Punkter til behandling

Ønsker du emner behandlet på generalforsamlingen bedes dette senest fremsendes til formanden Carsten Ottesen den 18. april 2021 på carsten.ottesen@scidenmark.com

Tilmelding kræves

Af hensyn til bestilling af skydebaner, lokaler og catering bedes du senest den 6. april 2021 give besked om du deltager eller fremsende fuldmagt, modtaget på e-mail, til formanden for medlemsudvalget Mogens Andersen på mogens.andersen@scidenmark.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *